diumenge, 24 de maig del 2009

Seguim amb les sessions de tarda a Montserrat

Últimament tenim el blog un mica descuidat, així que aprofitant aquesta tarda de diumenge aburrida, haviam si el posem al dia! Aquesta entrada correspon a la tarda de divendres del dia 8 de maig, fa un parell de setmanes, quan un servidor, l'Edu i la Bàrbara ens vem acostar fins a la desdentegada. Després de la pujadeta escalfadora de rigor del sector, ens dirigim a la placa on hi han els V+. Ens trobem amb una parella, i ens posem amb la via:

- via 17 (V+): via típica per escalfar, té una apretadeta al principi que sempre t'agafa fred i desrpés es va fent més o menys bé. Encadenem tots tres.

Ens movem a la placa d'una mica més a la dreta, on hi ha un 6c i 3 6b's. Ens posem amb la de la més a la dreta de tot:

- via 25 (6b): la provo de primer, ja li havia fet un top fa un temps. No l'aconsegueixo encadenar però li veig molt el color, són casi 30 metres amb un parell d'apretades i la resta aguantar. La trobo una via molt bona, i tot i que la parella que teniem escalant per allà ens comenta que no és 6b, jo si que li trobo...

La Bàrbara encadena en top, el pròxim dia li toca de primera, i l'Edu també si posa de primer i l'encadena! enhorabona pel segon 6b! Al baixar li posa les cintes a la via del costat perquè li fem un pegue en top que es fa tard.

- via 24 (6b): via completament diferent a l'anterior, està tot concentrat en les 3 primeres xapes que ni jo ni la Bàrbara (l'Edu no té temps de provar-la) veiem com fer-les. Un cop passat això la via és molt fàcil, només té un sostret que és més fàcil del que sembla vist desde baix.

Donem el dia per acabat, no sense abans passar per la repisa del clot del tambor, a admirar els viotes que hi han per les seves parets!


1 comentari:

fragonetapower ha dit...

Ei!:) No ho havia llegit això Aleix.. Gràcies Edu per assegurar-me infinitament fins que ens vem donar per vençuts amb el segon 6b! Una tarda curteta però memorable. A vere quan tornem a estudiar els passos de bloc d'aquella entrada inmunda!