dimecres, 22 d’octubre del 2008

Post fotogràfic (segona entrega) i Xesca.org

Aquí ve la segona entrega dels posts fotogràfics. Gràcies a google analytics sé que la primera entrega dels posts fotogràfics és de moment la entrada més visitada darrera la de introducció al grup, així que agrairïa a la gent que vegi les fotografies, que deixeu la vostra opinió! ja siguin positives o negatives, o inclús sobre el debat que mantenim sobre els marcs o el que sigui! moltes gràcies per avançat!

Un dels millors escaladors de la naturalesa, la sarganta d'Ogassa!


Escaladora desconeguda al sector dret del Vermell del Xincarró, desde la llunyania


La fotografia de capçalera, es tracta de la mà de l'Isabel a Sadernes


Sergi a contrallum amb Collbató al fons, els Graus


Llum fantàstic del capvespre, el Castell vist desde el Vermell

PD: pels que llegiu aquest blog i encara no ho hagueu vist, ha sorgit una iniciativa per "unir forces" de tots els escaladors catalans, a través d'una xarxa. Es tracta de www.xesca.org, qui encara no s'en hagi fet, ja està tardant!

PD2: Jordi! últim intent amb els marcs negres, encara els he fet més petits! si aquests tampoc t'agraden ja buscaré uns de diferents!

8 comentaris:

PGB ha dit...

M'agrada la de la escaladora a la dreta del Vermell, a la zona de la Sessió Digital. La barreja de grisos i vermells d'aquella zona és espectacular.

Endavant amb la XESCA!

Jordi ha dit...

Aquests marcs ja m'agraden més. A veure si algun dia m'hi poso i investigo algunes coses, a veure quin marc m'agrada a mi, i després ho proposo. Je je je !
Molt xules les fotos !

Sergi ha dit...

Mira que maca la sargantana...

Isabel y Edu ha dit...

Ei, ara que la veig, la via aquesta de l'escaladora desconeguda la vam fer fa temps amb el Jordi, la Isabel, el Xavi i l'Alba... http://www.flickr.com/photos/airportugal/113397567/ Estava xulo aquell sector!

Anònim ha dit...

Molt maques, però permetem un apunt "geogràfic": a la darrera fotografia no es veu la zona del Castell, sinó que la paret principal és la Proa, a sota tindries el Supositori i en darrer terme l'Agulla de L'Arítjol.

Anònim ha dit...

M'agrada especialment la foto del contrallum del Sergi, per l'enquadre i els colors vius del fons, great shot!

Aleix ha dit...

Moltes gràcies a tots pels comentaris!

Repelent: gràcies per l'aclaració, llavors el que queda davant de la zona de desdentegada no és el castell? o si que queda davant de la desdentegada però no surt la foto?

Anònim ha dit...

El que queda davant de la Desdentegada és la Cova de l'Arcada, excepte els esperonets del final que n'hi diuen el Supositori. Les zones d'esportiva del Castell estan a la mateixa vall (Clot del Tambor) però molt més avall i no es veuen.